Otkup vozila Beograd

Otkup
           skoda automobila Beograd

Otkup Skoda automobila

Otkup polovnih automobila


Otkup ŠKODA automobila
Postoji neki automobil koji vam se više dopada od onog koji sada imate, hoćete da promenite model, želite nešto drugačije, nešto novije? Zato vlasnike automobile često najviše interesuje koliku svotu novca mogu da dobiju kada vozilo daju u otkup.

Koliko ćete novca nakon otkupa imati u rukama zavisiće od nekoliko faktora, a to su: model vaše škode, godina njene proizvodnje, broj pređenih kilometara, stanje limarije, motora, postojanje eventualnih oštećenja, itd. Zato se nemojte pitati koliko biste mogli dobiti, već nas pozovite na broj 064 1555 603 ili nam putem maila office@otkup-automobila-beograd.rs  pošaljite podatke o vozilu i dobićete okvirnu ponudu.
Strela na logotipu Škode puna je simbolike. Crni krug simbolizuje globus, krilce je simbol napretka, vrh strele predstavlja brzinu u proizvodnji, a oko viziju i tačnost. Postoji više legendi o streli na amblemu Škode. Jedna govori da je svojevremeno neki direktor prodaje sa putovanja doveo Indijanca kao slugu. Ukras sa glave Indijanca počinje da krasi amblem Škode samo nekoliko godina posle osnivanja kompanije. Kompanija Škoda je jedna od najstarijih fabrika automobila na svetu. Osnovali su je Laurin i Klement, a ideja "gvozdene zavese" nestala je 1991. godine, kada je moćni Volkswagen uložio oko sedam milijadi maraka i postavio nove temelje za češku auto industriju. Inače, škode danas važe za jedne od najpouzdanijih automobila na tržištu.

Škoda Fabia

Škoda Fabia je prvi put predstavljena 1999. godine na sajmu automobila u Frankfurtu. Fabia je jako popularan izbor jer je bazirana na Volkswagen platformi. Dostupna je u nekoliko verzija karoserije sa petoro vrata, kao limuzina, hečbek i karavan. Ova verzija ima benzinske motore 1.2, 1.4, 1.6 i dizel motor 1.2, 1.4, 1.6 i 1.9. tdi.  

Škoda Octavia
Škoda Octavia druge generacije je odličan polovan automobil, ali i stariji primerci još uvek dobro drže cenu. Škoda je i definitivno skinula sa sebe imidž automobila koji smešno izgledaju i očajno vuku. Naravno, za ovo je zaslužan Volkswagen, a novi model Octavia je jedan od poželjnijih polovnjaka. Ponuda motora je raznovrsna od benzinskih do dizel varijanti.

Škoda Felicia
Felicia je jedna od prvih škoda kojom je ovaj češki proizvođač stekao ugled koji danas uživa, iako spolja ne izgleda kao neko čudo tehnologije i savremenog dizajna. Ipak, poznavaoci ovog modela kažu da je veoma udoban i komforan i da je po praktičnosti ovaj auto u samom vrhu svoje klase.