Otkup vozila Beograd

Otkup
           Volkswagen automobila Beograd

Otkup VOLKSWAGEN automobila

Otkup VOLKSWAGEN automobila - VW automobiliVaš auto je nekada bio nov, ali je vremenom ostario i više nije ono što je bio. Šta vam je činiti s njim? Otkup automobila je pravo rešenje. Na raspolaganju smo vam svakog dana, kontaktirajte nas na broj 069 1111 750 i naši agenti  će vam odmah ponuditi okvirnu cenu, nakon koje će izaći na teren i tada ćete dobiti konačnu ponudu.

Nemački proizvođač automobila Volkswagen (skraćeno VW), osnovan je 1937. godine, sa sedištem u Volfsburgu. Volkswagen na nemačkom doslovno znači “narodni auto”, a tri VW modela nalaze se na spisku deset najprodavanijih automobila svih vremena – Golf, Buba i Passat.

VW Buba
Buba je prvi automobil fabrike Volkswagen. Jedan je od najpopularnijih i najprodavanijih modela na svetu, a proizvodio se duže od pola veka, od 1938. do 2003. godine. Ostaće zabeleženo da je Buba jedini model u dosadašnjoj istoriji automobilske industrije koji tokom svoje dugogodišnje proizvodnje nije pretrpeo nikakve bitnije promene u svom dizajnu. Budući da je Buba stekla kultni status, poklonike širom sveta i izuzetnu popularnost, Volkswagen je 1998. napravio rimejk, tzv. „novu bubu“. Često je bivala prisutna i u popularnoj kulturi – na filmu (bila je čak glavni junak Diznijevog filmskog serijala „Herbi“), televiziji, stripu, itd.
VW Golf
Slobodno se može reći da je Golf jedan od najvažnijih automobila ikada. Za mnoge vozače to ime je sinonim kvaliteta i poverenja. Reč je o modelu koji ne izlazi iz mode i kod koga nema puno eksperimentisanja sa stilom, koji se može opisati kao dopadljiv i diskretan. Volkswagen Golf se proizvodi od 1974. godine u verziji sa troje i petoro vrata, kao i hečbek i kompakt. Od početka proizvodnje prvog modela do danas, proizvedeno je više od 30 miliona primeraka u sedam uzastopnih serija.
VW Passat
Passat je jedan od značajnijih modela u auto-industriji Starog kontinenta, a kod nas je izuzetno popularan. Dosta je onih koji bi želeli da ga imaju, mada ima i onih drugih, koji mu baš nisu naklonjeni iz različitih razloga. Ipak, niko ne može poreći da je Volkswagen Passat iz generacije u generaciju pomerao standarde i uticao na konkurenciju.
VW Fox
Nastao u Brazilu, Volkswagen Fox se posle godinu dana pojavio i na evropskom tržištu. Dizajn u ovom slučaju očigledno nije na prvom mestu, pa Fox ne skreće posebnu pažnju, čak se lako može desiti da neko zameni ovaj auto za Polo. Na evropskom tlu vozi se isključivo verzija sa troja vrata, dok u Brazilu postoji i varijanta sa petora.
VW Polo
Polo je sjajan mali porodični automobil: dovoljno je ekonomičan za održavanje i ima proverenu mehaniku. Ovaj model nudi pouzdanost na duže staze, što je karakteristika koja je uvek na ceni.