Otkup vozila Beograd

Otkup
           Volkswagen automobila Beograd

Otkup VOLKSWAGEN automobila

Otkup VOLKSWAGEN automobila - VW automobili
Imate auto koji je nekad bio nov, ali kako je vreme prolazilo vaš ljubimac je stario, pa odavno više ne izgleda reprezentativno. Pošto ste u mogućnosti da sebi obezbedite nov automobil, postavlja se pitanje – gde sa starim kolima i da li je u toj priči moguće i nešto zaraditi?

Otkup automobila je nešto u čemu smo najbolji, a ukoliko želite da se u to uverite, na raspolaganju smo vam svim danima u nedelji. Kontaktirajte nas na broj 064 1555 603 i naši agenti  će vam odmah ponuditi okvirnu cenu, nakon koje će izaći na teren i tada ćete dobiti konačnu ponudu.
 
Volkswagen, skraćeno VW, je nemački proizvođač automobila sa sedištem u Volfsburgu, osnovan 1937. Godine. Proizvodi najprodavanije automobile istoimene volkswagen grupacije. Volkswagen doslovno na nemačkom znači “narodni auto”. Ovaj evropski gigant ima tri automobila na spisku deset najprodavanijih automobila svih vremena, a to su Golf, Buba i Passat.

VW Buba
Folksvagen “buba” je nemački automobil i prvi model fabrike Volkswagen. Proizvodio se od 1938. do 2003. godine i bio je jedan od najpopulrnijih i najprodavanijih automobila na svetu. U istoriji industrije „buba“ je jedini model koji tokom svoje dugogodišnje proizvodnje nije pretrpeo skoro nikakvu bitniju dizajnersku promenu. Zbog njegove velike popularnosti, fabrika Volkswagen je 1998. godine napravila rimejk, tzv. „novu bubu“. Kao retko koji drugi automobile, „buba“ je dostigla kultni status i stekla veliki broj ljubitelja širom sveta udruženih u mnogobrojne klubove. Pojavljivala se i u popularnoj kulturi – na filmu (bila je glavni junak Diznijevog filmskog serijala „Herbi“), televiziji, stripu, itd.

VW Golf
Golf je jedan od najvažnijih automobila koji je ikada proizveden. Za mnoge vozače ime Golf je sinonim kvaliteta i poverenja. Uz to nema puno eksperimentisanja sa stilom, koji je uvek dopadljiv i diskretan, a što je još važnije, ne izlazi iz mode. Proizvodi se od 1974. godine u verziji sa troje i petoro vrata, kao i hečbek i kompakt. Od početka proizvodnje prvog modela do danas, proizvedeno je više od 30 miliona primeraka u sedam uzastopnih serija.

VW Passat
Volkswagen Passat je jedan od automobila koji su ostavili duboki trag u evropskoj auto-industriji, kao i automobil koji je na našim prostorima dobio status legende. Mnogi bi želeli da ga imaju, pojedinci ga obožavaju, a ima onih i koji ga ne vole iz raznih razloga. U svakom slučaju, ostaje činjenica da je iz generacije u generaciju podizao standarde, pomerao granice i snažno uticao na konkurenciju, iako je neretko koristio prečice.

VW Fox
Začet u Brazilu, VW Fox se nakon godinu dana priključio evropskom tržištu. Dizajn očito nije bio prioritet kod Volkswagena, tako da na ulici Fox na sebe ne skreće preteranu pažnju, a neupućeni ga  mogu zameniti sa većim Polo. Upravo zbog njega u Evropu se uvozi isključivo verzija sa troja vrata, mada u Brazilu postoji i sa petora.

VW Polo
Polo je izuzetan mali porodični i idealan flotni automobil: dovoljno je jeftin za održavanje, ima proverenu mehaniku i izuzetno dobro drži cenu. Polo nudi ljubav i pouzdanost na duže staze, što je danas, u krizi, postala osobina koja se veoma ceni.