Otkup vozila Beograd

Otkup
           Reno automobila Beograd

Otkup  automobila

OTKUP VOZILA MARKE RENAULT
Već dugi niz godina vas je auto služio perfektno, ali složićete se da nema automobila koji večno traje. Auto vam se kvari, a odvoženje kod majstora je postala svakodnevnica. Održavanje vašeg auta više košta i prevazilazi vaše mogućnosti.

Otkup polovnih Reanult vozila je naša specijalnost i ne brinite, nećemo vas odbiti kada vidimo godište vašeg četvorotočkaša, model, broj pređenih kilometara, ima li dodatnu opremu ili ne, da li ide na dizel, benzin ili plin.

Ukoliko  želite da ubrzate prodaju jer vam je potreban novac za noviji ili mlađi auto, slobodno nam ponudite vaš Reno i rado ćemo izaći na teren i besplatno utvrditi vrednost vašeg vozila, a novac isplatiti odmah u kešu.

Dugogodišnje iskustvo u otkupu autombila je naša glavna preporuka.  Ne morate da trošite vreme odvozeći vaš auto na procenu. Naši ovlašćeni agenti dolaze do vas, procenjuju stanje vašeg vozila i nude otkupnu cenu. Ukoliko vam  ponuda odgovara, novac dobijate odmah po potpisivanju ugovora. Na taj način se zapravo obavlja primopredaja vozila i vozilo postaje naša briga. 

Na raspolaganju smo vam svim danima u nedelji, a možete nas kontaktirati putem mail-a office@otkup-automobila-beograd.rs ili pozivom na na broj 069 1111 750.

Otkupljujemo sve modele Renault vozila: clio, captur, escape, express, fluence, fuego, grand scenic, kangoo, koleos, laguna, megan, modus, thalia, twingo. Ukoliko auto nije registrovan ili je možda udaren ili havarisan, ne brinite, samo nas pozovite i objasnite o čemu je reč, a mi ćemo vam ponuditi opciju koja vam najviše odgovara. Otkup vršimo iskjučivo od vlasnika, dovoljno je da posedujete dokaz o vlasništvu, odnosno da možete otuđiti, tj. prodati auto. Proveravamo svu dokumentaciju pre nego se otkup završi, kako bismo i mi i vi bili potpuno sigurni u sprovedenu proceduru.

Otkup automobila vršimo na teritoriji grada Beograda i Pančeva. Nudimo vrlo korektne uslove i veoma konkurentne cene, tako da možete biti sigurni da ćete sa nama obaviti odličan posao.