Otkup CITROEN vozila - CITROEN Beograd

Otkup
           CITROEN automobila Beograd

Otkup opel automobila


OTKUP POLOVNIH OPEL vozila
Ukoliko vas zanima preliminarna procena možete nam dostaviti fotografije vašeg vozila na mail adresu office@otkup-automobila-beograd.rs.


Otkup OPEL automobila
Da biste kupili nov automobile, često je potrebno da se rešite starog, odnosno onog polovnog koji vam više nije zanimljiv. Otkup automobila može biti način da rešite taj problem. Procedura je sa nama vrlo jednostavna i sve je brzo, lako i legalno, a zainteresovani smo za sve Opel modele, bez obzira na starost ili stanje.


Opel je jedan od najvećih nemačkih  proizvođača automobila i pored glavne fabrike sa sedištem u Riselshajmu, u Nemačkoj ima još tri u Bohumu, Kajzerslauternu i Ajzenahu, kao i još šest fabrika u drugim zemljama Evrope. Kompanija je osnovana 1862. godine u Riselshajmu u Nemačkoj i u početku se bavila proizvodnjom šivaćih mašina. Logotip je tada sadržao slova A i O, što su bili inicijali osnivača kompanije Adama Opela. Opel je četiri godine nakon osnivanja počeo da proizvodi bicikle, a sa proizvodnjom automobila započelo se 1899. Godine. Trideset godina kasnije Opel je postao deo koncerna General Motors.
Opelovi automobili su na našim prostorima izuzetno popularni, što nije slučajno. Najpoželjniji su, svakako, oni koji nisu skupi za održavanje. Opelova servisna mreža je kod nas dobro razgranata, a delova za ovaj nemački auto ima gotovo na svakom koraku.


Opel Corsa
Mališan koji se može pronaći na svim kontinentima, ali pod različitim imenima. U Južnoj Americi se recimo prodaje pod imenom Chevrolet, u Australiji Holden, odnosno Buick u Kini. Kod nas se jednostavno zove – Opel Corsa. Reč je o modelu koji se još uvek proizvodi i koji je lako održavati. Iako je malih gabarita, Opel Corsa u Srbiji uspešno igra ulogu porodičnog automobila. Pored verzije sa troja vrata, postoji i praktičnija varijanta karoserije sa petora vrata. Motorizacija se zasniva na velikoj paleti motora – pet benzinskih i četiri dizel agregata. Svi ispunjavaju Euro 3 standard o emisiji izduvnih gasova.


Opel Zafira
Opel Zafira je predstavljena prvi put 1997. na sajmu automobila u Frankfurtu na Majni. Dve godine kasnije započela je proizvodnja u Nemačkoj, a u narednim godinama i u Brazilu i na Tajlandu. Prednost Opel Zafire je što je to automobil rađen na osnovu komponenti Opel Astre II, pa je lakše za rezervne delove i servisiranje.


Opel Astra
Kod nas se pojavila sada već davne 1991. godine. Dostupna je u verziji limuzina, hečbek i karavan. Godine 2000. Opel izbacuje dva nova karoserijska oblika, čiji dizajn potpisuje italijanski Bertone. To su bili kupe sa dvoja vrata i Astra G Cabrio. Veliki izbor motora je više nego dovoljan da svako može pronaći idealnu opciju.