Otkup automobila u Beogradu

Otkup
           CITROEN automobila Beograd

Otkup Opel automobila


OTKUP POLOVNIH OPEL vozila


Da biste kupili nov auto, često je potrebno da najpre prodate stari. Otkup automobila rešenje za vaš problem. Sa nama je procedura vrlo laka i jednostavna, sve je brzo i legalno, a u prilici smo da otkupimo sve Opel modele i sva vozila, bez obzira na starost ili stanje.
Jedan od najvećih i najpoznatijih nemačkih proizvođača automobila, Opel je osnovan 1862. godine u Riselshajmu u Nemačkoj. Kompanija se u početku bavila proizvodnjom šivaćih mašina, a logotip je u to vreme sadržao slova A i O, u čast osnivača kompanije Adama Opela. Četiri godine po osnivanju Opel je počeo da proizvodi bicikle, a proizvodnja automobila usledila je znatno kasnije, tek 1899. godine. Tri decenije nakon toga Opel je postao deo koncerna General Motors. Glavna fabrika se i danas nalazi u Riselshajmu, još tri su u drugim gradovima Nemačke, konkretno u Bohumu, Kajzerslauternu i Ajzenahu, dok se još šest fabrika nalazi u drugim zemljama Evrope.
Nije slučajno da su Opelovi automobili kod nas izuzetno popularni. Ne samo što je kvalitet vozila neupitan, već je i Opelova servisna mreža kod nas dobro razgranata, a delovi se veoma lako nalaze. Najviše se naravno traže oni modeli koji ne iziskuju velike troškove, tj. nisu skupi za održavanje.
Opel Corsa
Ovaj se model može pronaći na svim kontinentima, ali se usled različitih vidova saradnja prodaje pod različitim brendovima, pa samim tim i pod različitim imenima – u Južnoj Americi je to Chevrolet, u Australiji Holden, a u Kini je Buick. Zanimljivo je da se, iako prisutan u čitavom svetu, nikada nije prodavao u Americi i Kanadi. U pitanju je model koji se još uvek proizvodi i koji je lak za održavanje. Malih je gabarita, ali se u Srbiji smatra porodičnim automobilom. Ima verziju sa troja, ali i sa petora vrata, a dostupne su različite varijante sa velikom paletom motora – ima čak pet benzinskih i četiri dizel agregata. Svi motori ispunjavaju Euro 3 standard o emisiji izduvnih gasova.
Opel Zafira
Ovaj model je prvi put predstavljen 1997. godine na sajmu automobila u Frankfurtu na Majni.
Proizvodnja u Nemačkoj započela je dve godine kasnije, a u narednim godinama i u nekim drugim zemljama, odnosno u Brazilu i na Tajlandu. Prednost Opel Zafire je što je rađena na osnovu komponenti Opel Astre II, pa se lakše nalaze rezervni delovi i lakše je obaviti servisiranje.
Opel Astra
Kod nas je stigla još 1991. godine. Dostupna je kao limuzina, hečbek i karavan. Opel je 2000. godine izbacio dva nova karoserijska oblika, kupe sa dvoja vrata i Astra G Cabrio, za čiji je dizajn zaslužan italijanski Bertone. Veliki izbor motora čini da gotovo svako može lako da pronađe idealno rešenje za sebe i svoje potrebe.