Otkup vozila na kilo

Otkup
           auto delova

Otkup vozila na kilo u Beogradu, Zemunu

Da li je vaš auto zreo za staro gvožđe?

Vi najbolje znate odgovor. Ako ga niste upalili godinama, a njegov gepek vam služi za ostavu, onda nemate o čemu da razmišljate.

Ali zato dobro razmislite šta biste sve mogli sa svojom praznom garažom, kada mi otkupimo vaš automobil. Ili koliko ćete uštedeti kada prestanete da plaćate parking mesto za vozilo koje više nema nikakvu upotrebnu vrednost. Tada ćete shvatiti da je vreme da nas pozovete jer mi otkupljujemo i vozila na kilo, po najboljoj ceni.

Zašto biste svoj auto prodali na kilo, kao staro gvožđe?

Za ovo postoji jedan glavni razlog i on glasi ovako: „Vaš automobil jednostavno više nema svoju upotrebnu vrednost.“

 • Ne može da se vozi.
 • Ne može da se zameni za drugi automobil.
 • Ne može ni da se proda u delove.
 • A daleko od toga da može da služi za ukras. Sa njim ne možete čak ni da slikate!

Razlog za ovo stanje automobila najčešće je vreme. Sve ima svoj rok trajanja i automobili nisu kao vino – ne postaju bolji i vredniji sa godinama.

Drugi razlog može biti neka velika havarija usled elementarnih nepogoda ili velikih saobraćajnih nesreća. Posle takvih situacija, kada svi delovi automobila pretrpe velika oštećenja, čak i nov auto mora da se tretira kao staro gvožđe i vrši se otkup na kilo.

Pitate se „Kako da prodam auto za reciklažu?“

Vrlo jednostavno. Dovoljno je da nas pozovete i sve prepustite nama. Na nama je i da procenimo da li baš svaki deo može da se proda samo kao staro gvožđe za reciklažu i da otkupimo vaše vozilo. Dolazimo kod vas, naravno – nećete morati da dovlačite tešku limariju do nas.

I, začudićete se, jer iako oronuo, vaš stari automobil ima dobru kilažu, a svaki njegov deo se otkupljuje. Na kraju se sakupi odlična svota sa kojom možete da investirate u novi automobil.

Dokazano najefikasniji otkup automobila na kilo

Već dugo vremena bavimo se ovim poslom i imali smo samo zadovoljne mušterije.

Doživećete olakšanje! Umesto starudije sa kojom ne znate šta da radite, dobićete finu svotu za otkup i čisto i slobodno dvorište.

Otkup neispravnih vozila na kilo, Novi Beograd, Zemun, Centar Beograda, Pancevo