O nama - Kako poslujemo?

otkup
           neispravnih automobila Beograd

Kako poslujemo?

U svakom pogledu i u svakoj situaciji, dajemo sve od sebe da poslovanje sa nama bude vaše zadovoljstvo i uspešno sklopljen posao. Otkup automobila doživljavamo kao ozbiljnu delatnost i ostajemo profesionalni do kraja; prema svakom ko sa nama sarađuje, u odnosu na svaki automobil.

Vrednujemo svako vozilo prilikom otkupa

Svako vozilo ima svoju vrednost. Jedino što vam ne možemo uračunati u cenu, jeste sentimentalna vrednost koju za vas ima automobil koji prodajete. Sve drugo, od motora do karoserije, preko pomoćne opreme i sekundarnih ulaganja, biće prepoznato i isplaćeno.

To nećete pronaći na mnogo mesta. I sigurno nigde ne u onoj meri kao kod nas.

Legalno, efikasno, brzo...

Ovo je ozbiljan posao i nećemo ga obavljati drugačije nego na potpuno legalan način. Niko ne voli da kupuje mačku u džaku. Tako ni mi ne možemo otkupiti vaše vozilo ukoliko ne posedujete sve papire. Zato vozilo otkupljujemo samo od vlasnika ili osobe ovlašćene za otuđenje vozila.

Garantujemo najbolju uslugu otkupa

Kvalitet usluge je najbolja reklama. Zato od svakoga ko posluje sa nama pokušavamo da stvorimo našeg promotera. A to možemo postići jedino tako što ćemo imati samo potpuno zadovoljne mušterije koje se nikada neće požaliti na nas. Sigurni smo da ćete i vi postati jedan od njih!

Kontaktirajte nas i uverite se. Dostupni smo 7 dana u nedelji, tokom čitavog dana. Posao možemo dogovoriti na nekoliko načina:

 • Pošaljite nam osnovne informacije o svom vozilu i sliku vozila i čekajte preliminarnu procenu.
 • Nazovite nas kako bismo dogovorili sastanak i na licu mesta dali najbolju procenu i cenu za otkup vašeg automobila.
 • Predložite u startu svoju cenu i dobićete od nas besplatnu procenu da li je ona realna.
 • Ako budete zadovoljni ponuđenom cenom, naš agent dolazi da je potvrdi i novac dobijate istog dana.
 • Ukoliko imate vozilo koje nije u voznom stanju, pozovite nas i mi ćemo pored otkupa izvršiti i transport vozila, sa bilo koje lokacije.
 • Vršimo prenos vlasništva o našem trošku.

Zašto je uvek bolje obaviti otkup vozila sa nama nego sa privatnim licem?

Odgovor je jasan: sa nama se posluje otvorenih karata. Mi nemamo razloga da spustimo cenu vašem automobilu jer uvek želimo da baš mi budemo ti sa kojima ćete poslovati. Dobićete fer procenu vrednosti, a svoj novac uvek, bez obzira na iznos, dobićete odmah, bez ijednog dana čekanja.

SAVET: kako prodati automobil

Vaše vozilo kod nas vredi više!

Razlog za to lako možete i sami videti. Ispravni ili neispravni automobili. Mi znamo da vrednujemo vaš automobil na mnogo načina. Svaki deo vašeg automobila kod nas ima svoju cenu i mi ćemo je platiti.

Čini vam se da vaš auto ne ostavlja lep utsak zbog pohabane karoserije i mislite da će to „ubiti“ pravu cenu vozila. Ali mi ćemo sagledati vaš automobil na pravi način, do najmanjih detalja i nećemo se voditi površnim razlozima. Dobar motor, dobri unutrašnji delovi bez obzira na starost... sve kod nas dobija svoju punu i realnu cenu!