Otkup vozilaOtkup vozila u BeograduKako prodati auto?

Dugo ste razmišljali o kupovini novog auta, konačno su se stekli uslovi za istu i – odlučili ste se! Ostalo je samo da rešite šta biste sa starim automobilom. Međutim, sama pomisao na lepljenje oglasa na automobil i na besomučno oglašavanje na internetu izaziva vam neprijatnost i nepotreban stres. Zato vam mi nudimo rešenje – vi nas pozovete da pogledamo automobil, a mi vam damo odličnu ponudu!

Jedino što zahtevamo od vas jeste da posedujete urednu dokumentaciju za svoje vozilo, jer i mi želimo da znamo šta tačno kupujemo. Postoji nekoliko razloga zašto da se obratite baš nama.

Od nas nikada nećete čuti komentare na račun sitnih ili krupnih mana vašeg automobila zarad eventualnog obaranja cene. Sagledavamo mašinu u celosti i na licu mesta nudimo realnu cenu.
Ukoliko pristanete na našu ponudu, ponuđenu sumu isplaćujemo odmah, „u komadu“.
U obzir uzimamo čak i automobile koji nisu u voznom stanju. Mi baš svakoj mašini pružamo šansu za fer otkup!

Automobile procenjujemo kako na licu mesta, kada dajemo konačnu ponudu, tako i putem fotografija koje nam šaljete – tada dobijate preliminarnu ponudu, koja će se potvrditi onda kada auto budemo videli uživo.
Otkupljujemo i teško oštećena vozila, pa čak i ona koja nisu u vozno stanju. Dogodilo se i to da vas potera loša sreća na drumu i vaše vozilo je pretrpelo nepopravljivu štetu? Ne brinite, uvek nam se možete obratiti kako biste dobili realnu procenu. Jeste da takvi automobili nešto manje vrede od onih u voznom stanju, ali ima li šta bolje od toga da zaradite na vozilu koje ste već otpisali?

A verujte nam, može to biti fina svota kad se uzmu u obzir delovi koji se mogu iskoristiti ili se havarisani auto otkupi na kilo. Kada stignemo i vidimo vaš automobil, razmotrićemo i njegove dobre strane, a ne samo oštećenja i falinke. Uverićete se i sami da ćete sa nama uvek dobro proći i dobiti pravu ponudu!