Otkup havarisanih automobila

 • Naslovna
 • /
 • Otkup havarisanih automobila
Otkup
           polovnih i Havarisanih automobila Beograd

Otkup havarisanih automobila u Beogradu, Zemunu

Bile su to makazice, mokra staza posle kiše, loša signalizacija ili najčešće neki nesposobni vozač za suprotnim volanom. Kako god, vaš automobil je sada havarisan i ko će hteti da ga otkupi po realoj ceni?

Mi ne izigravamo policiju. Nećemo vas pitati da li ste pili i kako to da niste brže reagovali. Samo neka ste sačuvali glavu na ramenima i da vidimo šta možemo uraditi sa vašim havarisanim autom.

Kada dođe do saobraćajne nesreće i vaše vizilo preživi oštećenje situacija je prilično specifična. Do prethodnog trenutka sigurni vladar autoputa sada izgleda smušeno i nemoćno. Koliko je to oštećenje zaista? Ako pokušate da objasnite svom komšiji da mu sada ne možete pokloniti svoj auto jer on i dalje mnogo vredi, slatko će vam se nasmejati. Ono što on vidi samo je neugledna krhotina.

Sva sreća pa mi ne razmišljamo kao vaš komšija!

Nećemo vas zavaravati. Mi nismo ni čudotvorci ni naivci. Ne možemo vam platiti punu cenu vozila kao pre nesreće. Biće oko njega mnogo posla. Ali sa nama vam je računica jasna. Mi se nećemo zgražavati i prenemagati oko „fatalnih“ oštećenja kojima „nema leka“ da bismo vam spustili cenu. Bićemo realni. Uzimamo u obzir svaki deo vašeg automobila koji je i dalje u punoj snazi – o ostalima odlučujemo kolike su šase da se iskoriste.

Na kraju vas čeka ponuda kojoj se ne biste ni mogli nadati!

Mi smo pravo mesto za otkup havarisanih automobila

Otkup havarisanih automobila za nas je kao i otkup svakog drugog vozila. Zašto? Zato jer je situacija jasna, čim se zagleda ispod površine. Neke delove nagriza vreme, nekima glave dođe jedna, čak i mala, saobraćajna nesreća. Slupani automobili. Ali to nije smak sveta, ni za vaš automobil ni za vaš džep.

Sasvim je logično da želite da prodate svoje vozilo nakon nesreće, ako ne želite da čekate mesecima na popravku. Nama se ne žuri i zato ćemo vam dati odličnu cenu za otkup. Napravićemo proračun koliko je oštećenje zaista i kolika je bila realna vrednost vašeg vozila pre nesreće. To neće biti lako, ali ćemo vam dati čist račun. Na vama je samo da razmislite kako ćete uložiti dobijeni novac i koji će biti vaš sledeći četvorotočkaš.

Dolazimo na lice mesta. To može biti čak i mesto nesreće ili mesto gde je odvežen vaš auto. Agent sa iskustvom izvršiće procenu pažljivo i ponuditi vam cenu koju ćete oberučke prihvatiti. Tako ćemo sklopiti posao brzo, a novac ćete dobiti na ruke, odmah ili kako god vama bude odgovaralo.

Otkup vozila Novi Beograd, havarisani automobili, slupana kola Zemun, Pancevo - Srbija
Otkup auta