Otkup suv vozila polovnih AUTOMOBILA Beograd

Otkup
           dzipova Beograd

Otkup polovnih automobila


OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA

Imate polovno vozilo koje želite da prodate? Ne morate više da trošite vreme na oglašavanje i traženje kupca za vašeg polovnjaka – obratite se nama, mi ćemo proceniti vaše vozilo i ponuditi vam odgovarajuću cenu.


Bez obzira na marku vašeg četvorotočkaša, očuvanost vozila, njegovu starost ili pređenu kilometražu, u prilici smo da otkupimo vaše vozilo – bio to sedan, karavan, džip, kupe, sve vrste automobila dolaze u obzir. Ne zaboravite da svako vozilo, kao i svaka druga roba, ima svoju cenu i svog kupca.


Da biste dobili preliminarnu procenu za vašeg polovnjaka potrebno je da nam pošaljete fotografije sa opisom vozila na email office@otkup-automobila-beograd.rs. Zatim će naše stručno osoblje izaći na teren i dati vam konačnu ponudu. Odmah po potpisivanju ugovora vršimo isplatu dogovorene sume novca. Nije važan model, ni marka, ni boja, niti da li je auto registrovan ili ne, da li ima domaće ili strane tablice... Uverićete se da u svakom slučaju nudimo najbolju otkupnu cenu na tržištu.


Vršimo otkup vozila na teritoriji čitavog Beograda. Vaša lokacija može biti bilo koji deo grada – Vračar, Stari grad, Novi Beograd, Zemun, Dorćol, Zvezdara, Banjica, Palilula, Karaburma, Voždovac, Konjarnik, Pašino brdo, Banovo Brdo, Medaković, Čukarica, Vidikovac, Mirijevo, Dušanovac, Kanarevo brdo, Petlovo brdo, Labudovo Brdo, Cerak, Bežanija, Borča, Ovča, Krnjača, Železnik, Surčin, Kaluđerica… Dostupni smo svakog dana, a možete nas dobiti pozivom na broj 069 1111 750.


Imajte samo na umu da onog trenutka kad ste se odlučili da prodate auto vreme prestaje da radi za vas. Kako dani prolaze vaš auto ne postaje ni mlađi, ni bolji, ni startniji. Zato ne oklevajte da nam se javite jer što pre to budete učinili moći ćemo da vam ponudimo bolju cenu.


Cilj nam je da svim klijentima pružimo odličnu uslugu i da njihove automobile otkupimo u najkraćem roku, na obostrano zadovoljstvo. Zbog toga će naši zaposleni učiniti sve da vam uštede vreme, novac i živce. Očekujemo vaš poziv!