Otkup vozila

Otkup
           auto delova

Otkup vozila do 10 000 eura

Da li je vaš auto zreo za staro gvožđe?

Vi najbolje znate odgovor. Ako ga niste upalili godinama, a njegov gepek vam služi za ostavu, onda nemate o čemu da razmišljate.

Ali zato dobro razmislite šta biste sve mogli sa svojom praznom garažom, kada mi otkupimo vaš automobil. Ili koliko ćete uštedeti kada prestanete da plaćate parking mesto za vozilo koje više nema nikakvu upotrebnu vrednost. Tada ćete shvatiti da je vreme da nas pozovete jer mi otkupljujemo i vozila na kilo, po najboljoj ceni.OTKUP AUTOMOBILA DO 10 000 EURA

Nije svejedno gde ćete i kome prodati svoj auto. Uslovi su različiti, cene takođe. Možda prodajete auto koji je u dobrom stanju i ne želite da ga prodate ispod cene? Ili je možda vaš auto veoma star i dotrajao, ali to i dalje ne znači da ste spremni da ga poklonite? Pozovite nas i proverite šta možemo da vam ponudimo!
Otkup vozila do 10 000 eura vrlo je česta opcija i pokriva u nekim slucajevima skromnije automobile, kao i havarisana vozila i konačno ona koja idu u staro gvožđe, pa se prodaju na kilo. Dovoljno je da nam pošaljete fotografije vozila da biste dobili prvu, preliminarnu procenu. Zatim će vas pozvati naš agent kako bi dogovorio susret i tom prilikom vam dao konačnu ponudu. Uverićete se da ćemo uzeti u obzir sve kvalitete vašeg vozila.

 Ako je auto očuvan, umećemo to da cenimo, a ako nije imaćemo u vidu vrednost svih delova koji se još mogu iskoristiti, kao i vrednost eventualne pomoćne opreme. Pošto se dogovorimo oko cene, obavićemo otkup, a novac ćete dobiti istog dana.

Sve to je daleko pogodnije nego da mesecima sami tražite kupca i da zatim ne uspevate da se sa njim dogovorite. Mi ćemo vam dati stručnu procenu i profesionalno obaviti čitav posao. Od nas ćete dobiti adekvatnu ponudu jer je naš cilj da svoje vozilo prodate upravo nama. Uvek nam možete i sami ponuditi cenu i mi ćemo je sa zadovoljstvom prihvatiti ukoliko je realna. Naši zaposleni vam pri tom mogu pomoći ako vam je potreban savet o kupovini novog automobila.

Prilikom otkupa nije bitna marka automobila, niti njegovo stanje, mi ćemo u svakom slučaju biti u prilici da vam damo odgovarajuću ponudu - do deset hiljada eura, a zainteresovani smo za vozila iz najšireg dijapazona. Ukoliko imate nedoumice, tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Pozovite 069 1111 750 ili nas kontaktirajte na office@otkup-automobila-beograd.rs. Otkup vršimo na teritoriji čitavog Beograda i Pančeva.