Otkup vozila Beograd

Otkup
           CITROEN automobila Beograd

Otkup automobila marke Chevrolet

Otkup polovnih automobila

OTKUP VOZILA MARKE CHEVROLET

Ukoliko želite da prodate svoj Chevrolet na legalan, brz i jednostavan način, samo nas kontaktirajte. U trenutku kad vam se javi neko od naših iskusnih agenata deli vas svega nekoliko sati od dobijanja novca i besplatnog odvoza starog Ševroleta iz vaše garaže. Naša ekipa će izaći na teren i doći na vašu adresu, u vreme koje vama odgovara, proceniće stanje vašeg vozila i dati vam ponudu. Ukoliko vam ponuđena cena odgovara, potpisujemo ugovor i sledi isplata.
Na ovaj način učinili ste nekoliko dobrih stvari za sebe: rešili ste se starog auta, dobili novac koji ćete iskoristiti pri kupovini novog ljubimca i oslobodili ste prostor u garaži ili dvorištu. Mi smo tu kako ne biste morali da trošite dodatni novac na reklamiranje automobila koji želite da prodate i da ne biste mesecima čekali na poziv eventualnog kupca.

Ševrolet
Čuveni američki proizvođač automobile je od 1918. godine deo koncerna General Motors. Kompaniju je 1911. osnovao švajcarski automobilista Louis Chevrolet, koji je 1900. imigrirao u Severnu Ameriku. Kruži priča da je logo Chevrolet zapravo stilizovana verzija krsta na švajcarskoj zastavi, baš zato što je osnivač brenda rođen u toj zemlji.

Ševrolet je tokom pedesetih i šezdesetih godina 20. veka dominirao američkim tržištem. Kompanija je od tada proizvodila automobile svih vrsta, a pojedini modeli izdvojili su se u međuvremenu kao najpopularniji.

Saberban se proizvodi od 1936. godine. Radilo se o karavanu pod nazivom saberban kariol, a od 1980. taj naziv nosi najveći terenac u ponudi kompanije. Korveta  je jedan od najpoznatijih modela američkih sportskih automobile, koji se na tržištu prvi put pojavio 1953. Do sada je proizvedeno sedam generacija ovog modela. Kamaro je sportski model koji se proizvodio u četiri generacije, u periodu od 1967. do 2002. U periodu od 2005. do 2016. godine, pod nazivom Ševrolet na evropskom tržištu su se prodavali automobili južnokorejskog Daevua.

Ševrolet je najveći globalni brend General Motors-a sa godišnjom prodajom od oko 3,5 miliona vozila u preko 130 zemalja. Ova kompanija je od 2011. godine lansirala sedam novih automobile, a to su: porodični minivolumen Orlando, Captiva SUV, Corvette Grand Sport Coupe, Aveo, Cruze sa petoro vrata, Camaro kupe i kabriolet, kao i dobitnik posebnih priznanja Volt električni automobil.