Otkup vozila Beograd

Otkup
           CITROEN automobila Beograd

Otkup automobila marke Chevrolet

Otkup polovnih automobila

NOVO!

OTKUP VOZILA MARKE CHEVROLET

Imate vozilo marke Chevrolet koje želite da prodate na brz, legalan i jednostavan način? U trenutku kada nas pozovete i stupite u kontakt sa nekim od naših iskusnih agenata, deli vas samo nekoliko sati od momenta kada ćete za svoj stari auto dobiti novac. Naša ekipa će doći na vašu adresu kad god to vama odgovara, proceniće stanje vašeg automobila i izaći sa ponudom. Ako vam cena odgovara, sledi potpisivanje ugovora, a odmah zatim i isplata.
Procedura je vrlo jednostavna, bez obzira na to koji model vozila je u pitanju. Osim najpopularnijih Chevrolet-ovih automobila, može se desiti da imate i neki manje poznat model, ali to nije razlog za brigu jer smo mi zainteresovani za svako vozilo koje želite da prodate.
Chevrolet kompanija
Kompaniju Chevrolet osnovao je švajcarski automobilista Louis Chevrolet 1911. godine, a sedam godina kasnije ona je postala deo koncerna General Motors. Pretpostavlja se da je ovaj poznati američki auto, koji s pravom nosi status kultne marke automobila, logo u vidu krsta dobio upravo zbog švajcarskog porekla osnivača, odnosno da njegov logo predstavlja stilizovanu verziju krsta na švajcarskoj zastavi.
Dominaciju na američkom tržištu Chevrolet je ostvario tokom 50-tih i 60-tih godina prošlog veka. Evo koji su se modeli od tada izdvojili kao najpopularniji.
Najpoznatiji modeli
Karavan pod nazivom Suburban Kariol 1936. godine dobio je naziv Suburban, a od 1980. pod tim nazivom proizvodi se najveći terenac u ponudi kompanije. Jedan od najpopularnijih američkih sportskih automobila uopšte jeste Korveta (Corvette), koja je na tržištu prisutna od 1953. godine. O popularnosti Korvete svedoči i sedam generacija koje je ovaj model sportskog automobila doživeo. Još jedan sportski model automobila ove američke kuće stekao je veliku popularnost – u pitanju je Camaro, koji se proizvodio u četiri generacije u periodu od 1967. do 2002. godine. Zanimljivo je još pomenuti da su se na evropskom tržištu više od jedne decenije, tj. od 2005. do 2016. godine, pod nazivom Chevrolet zapravo prodavali automobili južnokorejskog Daevua.
Chevrolet se danas može kupiti u više od 130 zemalja, a godišnje se proda oko 3,5 miliona njegovih vozila, što ga čini najvećim globalnim brendom koncerna General Motors. Od 2011. godine kompanija je na tržište izbacila sedam novih modela automobila:  Orlando (porodični minivolumen), Captiva SUV,  Corvette Grand Sport Coupe, Aveo, Cruze (model sa petoro vrata), Camaro Coupe i Cabriolet i Volt (električni automobil koji je i dobitnih posebnih priznanja).