Otkup vozilaOtkup vozila u Beogradu

Kada imate automobil sa stranim tablicama...nema problema


Otkup vozila sa stranim tablicama

Imate vozilo sa stranim tablicama i želite da ga prodate? Nikakav problem! Pozovite nas i posao će brzo i lako biti sklopljen. Ne morate da brinete o tome koja je marka vašeg automobila, o godini proizvodnje, broju pređenih kilometara ili trenutnom stanju, mi smo i dalje zainteresovani da kupimo vaše vozilo. I ne samo to! Daćemo vam najbolju moguću ponudu, u šta ćete se vrlo lako uveriti kad nas pozovete.

Uz to ćemo vam obezbediti i uslugu sređivanja kompletne dokumentacije, što je sastavni deo procesa otkupa vozila sa stranim tablicama. Sa nama zaista ne morate brinuti ni o čemu jer ozbiljno shvatamo svoj posao i poslujemo potpuno legalno. Od vas očekujemo samo da imate potrebne papire i da ste vlasnik vozila ili da imate ovlašćenje za njegovo otuđenje – i biće nam zadovoljstvo da sarađujemo.

Vaše je samo da se javite, date nam osnovne informacije o svom autu i pošaljete nam njegove fotografije. Dobićete tom prilikom preliminarnu procenu i odmah ćemo ugovoriti sastanak. Tada ćete dobiti i konačnu ponudu s naše strane ili nam vi sami možete ponuditi svoju cenu i mi ćemo  je rado prihvatiti ukoliko je realna. Posao možemo sklopiti odmah, a po potpisivanju ugovora novac dobijate istog dana. Daleko bolja varijanta nego da najpre nedeljama ili mesecima tražite kupca, a zatim možda isto toliko čekate da vam se isplati vaš novac.

saveti: kako prodati auto za bolju cenu

Otkup obavljamo na celoj teritoriji Beograda i Pančeva, naravno Novi Beograd i Zemun ista stvar - a dostupni smo na broju 069 1111 750 sedam dana u nedelji, tokom čitavog dana. Možete nam takođe pisati na office@otkup-automobila-beograd.rs i poslati svoj upit, a tu smo i za sva vaša pitanja i eventualne nedoumice. Naši zaposleni će vam isto tako rado dati i svaki potreban savet o kupovini novog vozila. Pozovite nas i u rekordno kratkom roku ćete se rešiti svog automobila sa stranim tablicama i to po najpovoljnijim uslovima!