Otkup vozila fiat Beograd

Otkup
           CITROEN automobila Beograd

Otkup FIAT automobila

Otkup polovnih Fiat automobila

Imate vozilo u koje ne želite više da ulažete i rešili ste da prodate vaš auto marke Fiat?  Onda ne oklevajte, na pravom ste mestu! Najjednostavniji i najbolji način je da nas kontaktirate, a mi ćemo se potruditi da vam izađemo u susret i damo najbolju moguću ponudu za vaš auto, kako bi zadovoljstvo bilo obostrano.

Nije važno koju kilometražu je vaš Fiat prešao, koje je godine kupljen, kakva je farba ili limarija, da li ima troja ili petoro vrata. Dovoljno je da posedujete dokaz o vlasništvu, odnosno da možete otuđiti, tj. prodati auto. Zainteresovani smo za otkup svih vrsta Fijatovih modela, kao što su Punto, Grande Punto, Marengo, Multipla, Campagnola, Croma, Doblo, Ducato, Fiat Fiorino, Mirea, Idea, Linea, Uno, Barchetta, Bravo, Scudo, Sedici, Seicento, Stilo, Ulysee, Palio, Albea, Regata, Tipo, Tempra... Vršimo otkup i ostalih kategorija Fiat automobile – 124, 125, 126, 128, 500, 500L, 850, 1100, 1107, 1300.

Najlakši način je da nam pošaljete fotografije sa opisom vozila na email office@otkup-automobila-beograd.rs. Nakon preliminarne procene putem mejla zakazaćemo viđenje i tom prilikom ćete dobiti konačnu ponudu, a odmah po potpisivanju ugovora i svoj novac. Dugi niz godina poslujemo na teritoriji Beograda i Pančeva, tako da su naše prednosti višegodišnje iskustvo, brza i veoma jednostavna procedura u otkupu polovnih vozila i realne cene.

Dostupni smo sedam dana u nedelji, tako da nas možete kontaktirati kad god to vama odgovara. Bez obzira na to u kom se delu Beograda ili Pačeva nalazite, naši agenti će doći do vas i rešiti sve administrativne poslove oko prodaje. Ukoliko je vašem automobilu istekla registracija, organizujemo besplatan prevoz i što je najvažnije nema dodatnih ili naknadnih troškova. U svakoj prilici od nas možete očekivati profesionalnu saradnju i maksimalnu spremnost da izađemo u susret svima onima koji nama povere prodaju svog starog, polovnog automobila.

Zato ne gubite vreme, javite nam se i zaradite već danas!