Otkup vozila Beograd

Otkup
           CITROEN automobila Beograd

Otkup Alfa Romeo automobila

Otkup polovnih alfa romeo automobila


OTKUP VOZILA MARKE ALFA ROMEO

U vreme kada je vaš auto bio nov vi ste se u njemu osećali poput Romea, sa sve Julijom pored sebe. Međutim, kako je vreme prolazilo, vaš ljubimac je stario, pa više ne izgleda baš reprezentativno. Imate u planu nabavku novog četvorotočkaša?

Alfa Romeo je čuveni italijanski proizvođač automobila koji se proslavio kroz istoriju auto sporta. Kompanija je osnovana 1910. godine u Milanu, a u auto sportu je prisutna još od 1911. Članica FIAT grupacije postala je 1986. godine, a nakon što je 2007. došlo do reorganizacije unutar Fijatove grupacije nastao je Alfa Romeo automobili A.D.

Znak krsta i zmije koji ponosno krasi automobile ovog proizvođača zapravo predstavlja grb grada Milana, u kome je kompanija osnovana. Amblem je podeljen vertikalno na dve polovine, sa krstom na levoj i zmijom na desnoj strani. Dizajneri iz Alfe krst i zmiju okružili su plavim poljem u kome na vrhu piše A. L. F. A., a u donjem delu Milano. Dve uvijene zlatne trake Savojske dinastije simbolizuju dve milanske kraljevske porodice i razdvajaju sa strane natpise na vrhu i dnu amblema.

ALFA ROMEO 147
Alfa Romeo 147 je kompaktni automobil koji se proizvodio od 1999. do 2010. godine. Za evropski auto godine izabran je 2001. ispred Ford Mondea i Toyote Prius. Lansiran je na Turin sajmu kao zamena za 145/146 hečbekove, a baziran je na modelu 156 i dostupan u više benzinskih i dizel varijanti. Alfa Romeo 147 je bio u proizvodnji 10 godina, što ga je činilo jednim od najstarijih malih automobila koji se prodavao u Evropi u trenutku kada ga je zamenila Alfa Romeo Giulietta. Ukupno je napravljeno oko 580 000 primeraka ovog modela.

ALFA ROMEO 156
U trenutku kada je Fiatov ogranak Alfa Romeo počeo da gomila gibitke, slavu ove stare kuće iz Milana spasio je upravo model 156. Vrsni motori su zajedno sa dobrim kvalitetom celokupnog automobila postavili Alfu na mesto koje joj pripada. Alfisti su s ponosom prihvatili ovaj model, pa čak i oni koji su planirali da kupe BMW ili Audi.
ALFA GIULIETTA
Da li ste znali da ova Alfa ima najčvršću karoseriju u klasi? Karoserija Giulietta je 90 odsto izrađena od visoko otpornog čelika. Giulietta je i prvi model razvijen sa željom da se tržištu ponudi najstabilniji model u klasi. Ona će vam u svakoj prilici pružiti puno toga čemu ostali modeli kompakt klase željno teže. Uz nesvakidašnji dizajn uvek ćete i svugde biti primećeni i postati meta zavidnih pogleda, a oni koji vas ipak nisu primetili biće probuđeni sportskim zvukom motora. Naravno, neizbežnih kompromisa uvek ima, ali oni se brzo zaboravljaju u mešavini osećaja posebnosti i izabranog dok uživate u čarima Giuliette.