Otkup vozila Beograd

Otkup
           CITROEN automobila Beograd

Otkup Alfa Romeo automobila

Otkup polovnih alfa romeo automobila


.

OTKUP VOZILA MARKE ALFA ROMEO

Imate Alfa Romeo automobil koji više nije ono što je bio i koji želite da prodate? Dovoljno je samo da nas pozovete na 069 1111 750  i o svemu ćemo se dogovoriti. Vaš auto može biti neki od najpopularnijih modela ovog proizvođača, ali i neki drugi, otkup je uvek moguć.

Italijanski Alfa Romeo slavu je stekao kroz istoriju auto sporta. Prvi put se na tom polju oprobao 1911. godine, samo godinu dana nakon svog osnivanja. Krajem 20. veka, tačnije 1986. godine, Alfa Romeo postao je deo Fiat grupacije, a dve decenije kasnije dolazi do nove promene – reorganizacija grupacije dešava se 2007. Godine i tada biva formiran Alfa Romeo automobili A.D.

Pošto je kompanija osnovana u Milanu, ne iznenađuje to što automobili ovog proizvođača sa ponosom nose znak krsta i zmije, motive koji su prikazani na grbu tog italijanskog grada. Podeljen vertikalno na dve polovine, amblem na levoj strani ima krst, a na desnoj zmiju. Dizajneri Alfe su se odlučili za plavo polje oko ova dva simbola,  u gornjem delu piše A.L.F.A., a u donjem Milano. Simbol dve milanske kraljevske porodice, dve uvijene zlatne trake Savojske dinastije, deli sa strane natpise na vrhu i dnu amblema.
Alfa Romeo 147
Kompaktni automobil Alfa Romeo proizvodio se od 1999. do 2010. godine, dakle malo više od jedne decenije, što ga je dovelo među najstarije male automobile koji su se prodavali u Evropi. Godine 2001. izabran je za evropski auto godine, ostavivši iza sebe modele kao što su Ford Mondeo i Toyota Prius. Baziran na modelu 156 i dostupan u više benzinskih i dizel varijanti, Alfa Romeo 147 predstavljen je na sajmu u Torinu kao zamena za 145/146 hečbekove. Pre nego što ga je zamenila Alfa Romeo Giulietta, proizvedeno je više od pola miliona primeraka ovog modela.
Alfa Romeo 156

U trenutku kada je Alfa Romeo počeo da niže gubitke, na tržištu se pojavio Alfa Romeo 156 i napravio preokret. Kupce je osvojio prvenstveno svojim izvrsnim motorima, kao i odličnim kvalitetom čitavog automobila. Čak su i oni koji su planirali da kupe BMW ili Audi s ponosom birali ovaj model.

Alfa Giulietta
Da li ste znali da ova Alfa ima najčvršću karoseriju u klasi? Razlog tome je što je njena karoserija u najvećoj meri izrađena od visokootpornog čelika. Želja da se napravi najstabilniji model u klasi bila je ideja vodilja prilikom stvaranja Giuliette, pa zato ne treba biti iznenađen što će vam ona u svakoj prilici pružiti mnogo više nego što ste navikli da očekujete kad je o drugim modelima kompakt klase reč. Povrh toga, zanimljiv dizajn će privući pažnju mnogih prolaznika, baš kao i sportski zvuk motora. Kompromisi su naravno postojali i pri izradi ovog auta, ali ćete na njih u potpunosti zaboraviti dok uživate u čarima sofisticirane Giuliette.