Otkup suv vozila polovnih DŽIPOVA Beograd

Otkup
           dzipova Beograd

Otkup DŽIPOVA BeogradOTKUP DŽIPOVA i SUV VOZILA
Imate džip i ne znate šta ćete s njim? Star je i dotrajao ili nije registrovan ili niste spremni da u njega dalje investirate... Šta god da je razlog, tek – vozilo vam samo zauzima mesto u garaži ili na parkingu i ničemu ne služi. Zašto ga onda ne biste prodali i bar nešto zaradili? Naravno, već imate to u planu, ali nije ni to tako jednostavno, možda ovog trenutka mislite... E pa, jeste! Ili bar može da bude ako nas kontaktirate.

Za početak pozovite na 069 1111 750 ili nam pišite na office@otkup-automobila-beograd.rs. Zatim će biti potrebno da nam pošaljete osnovne informacije i fotografiju vozila kako bismo vam ponudili preliminarnu procenu. Nakon toga dogovaramo sastanak i na licu mesta dajemo konačnu procenu. Možete i vi da predložite svoju cenu, a mi ćemo vam reći da li je ona realna.
Budite sigurni da ćemo u obzir uzeti i u cenu uračunati sve relevantne delove i troškove, počevši od glavnih delova vozila kao što je motor, pa sve do pomoćne opreme i sekundarnih ulaganja. Uveravamo vas da ovakvu ponudu nećete lako pronaći na nekom drugom mestu.

Važno je naglasiti i da posao sklapamo isključivo na legalan način, što znači da morate imati sve potrebne papire i da morate biti vlasnik džipa, SUV vozila ili osoba ovlašćena za otuđenje motornog vozila.

Ako se dogovor postigne, novac dobijate istog dana. Ukoliko vaš džip nije u voznom stanju, mi ćemo se pobrinuti za tansport, dok prenos vlasništva svakako vršimo o našem trošku.
Evo nekih marki džipova za koje vršimo otkup: Audi, Toyota, Volkswagen, Porsche, Mitsubishi, Subaru, Lincoln, Hummer, Fiat, Land Rover, Jeep, Volvo, Ford, Dacia, Infiniti, Honda, Mazda, Lada, Opel, Mercedes... Javite se čak i ako vaše vozilo nije navedeno jer lista nije konačna.
Dostupni smo sedam dana u nedelji tokom celog dana, a otkup vozila obavljamo na čitavoj teritoriji grada Beograda – bio da je vaša lokacija Stari grad, Zemun, Novi Beograd, Vračar, Dorćol, Voždovac, Palilula, Karaburma, Banovo Brdo, Zvezdara, Banjica, Medaković, Čukarica, Kanarevo brdo, Vidikovac, Dušanovac, Mirijevo, Bežanija, Železnik, Borča, Ovča, Krnjača, Surčin, Kaluđerica…
Dovoljno je samo da nas pozovete i dobićete najbolju uslugu u najkraćem roku.