Otkup vozila Beograd

Otkup
           CITROEN automobila Beograd

Otkup automobila FORD

Otkup polovnih automobila


OTKUP AUTOMOBILA MARKE FORD

Razlozi zbog kojih se vlasnici odlučuju da unovče svog četvorotočkaša mogu biti brojni, a vrlo često je to nabavka boljeg i modernijeg automobila. Ipak, razlozi za otkup vašeg Forda bitni su samo vama, dok je naša glavna briga da vam ponudimo adekvatnu cenu, kako bi obe strane u poslu bile zadovoljne. To za nas ne predstavlja poseban problem jer se tim poslom bavimo dugi niz godina i iza sebe nemamo nezadovoljne klijente.
Ford Motor Company je američki multinacionalni proizvođač automobila. Osnovao ga je Henri Ford u Detroitu, davne 1903. godine. Ford je proizvodnju započeo modelom čiji je motor imao osam konjskih snaga. Kompanija je uvela veliki preokret u masovnu proizvodnju automobila koristeći ideje Eli Vitnija, što je omogućilo jeftinije sklapanje i veću pouzdanost automobila.
Godine 1913. Ford je proizvodio 50 odsto svih automobila u SAD, a 2015. godine je bio drugi najveći proizvođač iza General Motors-a, a peti u svetu iza Toyote, Volkswagen, Hyundai i Kia  grupe.
Ford Focus
Ovo je kompaktni automobil niže srednje klase, dostupan kao hečbek sa troje ili petoro vrata i limuzina. Prva generacija Focusa u Evropi počela je da se prodaje  1998. godine kao naslednik popularnog Escorta, a naročito je bila tražena u Velikoj Britaniji. Focus se 1999. pojavio I na severnoameričkom tržištu, a u sledeće dve godine bio je najprodavaniji automobil na svetu.
Ford Ka
Ka je mali gradski automobil dostupan kao hečbek s troja vrata. Baziran na Fiesti četvrte generacije, bio je hvaljen zbog izgleda i lakoće upravljanja, a proizvodio se punih 12 godina. Druga generacija se na tržištu pojavila 2008. godine, dok je treća postala dostupna 2014. Automobil se proizvodio od recikliranih  materijala.
Ford Fiesta
Fiesta je mali kompaktni automobil koji dolazi u verziji hečbek, a na nekim tržištima (npr. u SAD) prisutan je kao limuzina. Poput ostalih automobila u toj klasi, Fiesta ima prednji pogon. Trenutno se proizvodi šesta generacija, i to u  Evropi, SAD, Brazilu, Argentini, Meksiku, Venecueli, Kini, Indiji, Tajvanu, Tajlandu i Južnoafričkoj Republici. Šesta generacija Fieste predstavljena je celom svetu 2010. godine, uključujući i SAD i Kanadu, pa je tako postala prva generacija koja se prodaje u Severnoj Americi.
Na vama je samo da se odlučite da vam je potreban otkup vozila i mi stupamo u akciju kako bismo vam predstavili našu uslugu. Dovoljno je da nas kontaktirate i izrazite želju da vam je potreban otkup polovnih Ford vozila i mi ćemo izaći na teren u najkraćem mogućem roku.