Otkup vozila Beograd

Otkup
           CITROEN automobila Beograd

Otkup automobila FORD

Otkup polovnih automobila


OTKUP AUTOMOBILA MARKE FORD

Imate automobil marke Ford kojeg želite da se rešite i već razmišljate o novom vozilu? Nikakav problem, samo nas kontaktirajte i mi ćemo vam dati odgovarajuću ponudu za otkup vašeg automobila. Verovatno je vaš auto jedan od popularnih Fordovih modela koji se i kod nas često sreću, ali ne mora biti tako. Koji god model da imate, razloga za brigu nema jer smo mi zainteresovani za otkup svih vozila, bez obzira na marku, model i brojne druge parametre.

Kompaniju Ford (Ford Motor Company) osnovao je u Detroitu davne 1903. godine Henry Ford, a prvi model čija je proizvodnja započela imao je motor od svega osam konjskih snaga. Kompanija se kasnije opredelila za primenu ideja koje je ponudio Eli Whitney i na taj način uvela veliki preokret u masovnu proizvodnju automobila, omogućivši ekonomičnije sklapanje i veću pouzdanost vozila.
Samo deceniju nakon svog osnivanja, odnosno 1913. godine, Ford je proizvodio 50 odsto svih automobila u SAD. Godine 2015. Ford je bio drugi najveći proizvođač automobila na američkom tržištu, dok je ispred njega bio samo General Motors. Na svetskom tržištu nalazio se na petom mestu, iza Toyote, Volkswagen-a, Hyundai-a i KIA grupe.
Ford Focus
Ovaj kompaktni automobil niže srednje klase, inače naslednik popularnog Ford Escorta, bio je dostupan u hečbek verziji sa troje ili petoro vrata i kao limuzina. Prvo je počeo da se prodaje u Evropi 1998. godine, a najveće uspehe zabeležio je u Velikoj Britaniji. Na severnoameričkom tržištu pojavio se godinu dana nakon evropske premijere. Naredne dve godine njegova prodaja beležila je konstantan rast, pa je Ford Focus bio najprodavaniji automobil na svetu krajem devedesetih.
Ford Ka
Ovaj mali gradski automobil, baziran na Fiesti četvrte generacije, osvajao je kupce kako svojim izgledom, tako i lakoćom upravljanja. Bio je dostupan u hečbek varijanti sa troja vrata I proizvodio se punih 12 godina. Godine 2008. pojavila se druga generacija ovog modela, a 2014. i treća. Posebna zanimljivost za pobornike zaštite životne sredine je da se ovaj automobil proizvodio od recikliranih materijala.
Ford Fiesta
Ovaj mali, kompaktni automobil uglavnom je dostupan u hečbek verziji, mada je kao limuzina rađen za pojedina tržišta, kao što je američko. Ima prednji pogon i po tome se ne razlikuje od drugih automobila u klasi. U Evropi, SAD, Meksiku, Venecueli, Brazilu, Argentini, Indiji, Kini, Tajlandu, Tajvanu i Južnoafričkoj Republici trenutno se proizvodi šesta generacija, koja je svetu predstavljena 2010. godine. Ova generacija je tek prva koja se pojavila na tržištu SAD i Kanade.